måndag 23 juni 2008

Midsommar, snuva och pioner.

Ja då var helgen över. Skönt med lite långledigt tillsammans med maken. Ja, i vår familj så är tre (!) hela dagar långledigt :-)

Midsommarafton spenderades hemma. Förmiddagen ägnades åt städning (roligare kan man ju ha, men det var nödvändigt) och på kvällen firade vi midsommaren med grannar. Jättetrevlig kväll blev det. Vi käkade sill, färskpotatis, paj, grillat, efterätt och drack en och annan snaps. Snacka om att vi var proppmätta efter det.
Både Oskar och grannens son var förkylda, men vi trotsade bacillerna och träffades ändå.
Med andra ord så "firade" vi inte midsommar så högtidligt i år (brukar inte göra det andra år heller). Kanske blir det mer av midsommarstång och "små grodor" när Oskar blivit lite äldre. Ser fram emot det, men har inte saknat det hitills.
Hur har ni andra firat midsommaren?

Lördagen och söndagen var också lugn. Vi har tvättat en massa. Har haft sjukt mycket tvätt i korgen.
Igår kom även vår nya rhododendronbuske ner i jorden. Hoppas att den tar sig bättre än den vi planterade förra året, *påminner mig själv att vattna den idag*.

Igår bestämde vi att vi på lördag åker upp till Ockelbo för att hälsa på Uffes släkt och gå på marknad. Var där förra året också och det var riktigt trevligt.

Tog in några pioner igår. Love them!

Det var en kort rapport om läget. Ha de!

2 kommentarer:

Anna-Lena sa...

låter som en härlig midsommar för er. Vi va hos ett par grannar å åt, lekte, dansa å 5 kampade. sen på kvällen blev det grilning här hemma. Tyvärr så har Leo blivit sjuk nu så vi har det inte kul här hemma :O( men med pippifilmer och massa mys går drt ändå ganske bra.

Hem & Lyckas Mia sa...

Låter som ni hade det riktigt mysigt! Vacker bukett.. kram!