söndag 8 juni 2008

Skansen

Igår, lördag, var Uffe helt ledig. Det var väldigt trevligt, tyckte både han och jag och säkert Oskar också.
Vi hade planerat att åka till Skansen, och så blev det.
Vi hade en urmysig dag tillsammans alla tre. Vi såg älgar och älgkalvar, björnar och björnungar, varg, hästar, katter, ankor, får, getter, kaniner mm mm.
Stockholmarna verkar vakna först efter lunch, så när vi kom dit vid 10.30 var det väldigt lungt. Mest barnfamiljer som var vakna tidigt (hur kan det komma sig???).
Barnfamiljer var det såklart gott om hela dagen.
Vi tog det ganska lungt och det var skönt. Man ska inte stressa runt på ett sånt ställe. Förresten går det inte att stressa runt Skansen. Det är så gemytligt och mysigt och man fastnar lätt vid lekande björnungar eller Lill-skansen (där man får klappa små-djur). Oskar sov såklart när vi kom till Lill-skansen. Kanske lika bra det. Han tar ju alltid så hårt tag om våra katters päls, så vi hade inte låtit honom klappa alla djuren ändå. Stackars små kaninerna hade dött i hans hårda nypor.

Det blev en heldag på Skansen.
Det ska bli så skoj att åka tillbaka när Oskar är något/några år äldre så att han förstår lite mer. Nu hade han lika kul av att titta på alla människor och det var ju inte direkt därför vi åkte dit (även om man alltid ser en del lustiga personer när man är ute sådär).

Det var en kort rapport om gårdagen. Kanske lägger ut någon bild lite senare.

Inga kommentarer: