lördag 4 oktober 2008

Egen-tid

Igår fick jag fin-fin egen-tid i Enköping. Lämnade sonen på landet hos sin mormor och morfar strax innan lunch och sen åkte jag in till stan (= Enköping).
Där väntade en tid för ansiktsbehandling. Hur många småbarnsmammor önskar inte att få det???? Jag önskade det när jag fyllde och fick ett presentkort på en komplett ansiktsbehandling på en salong i stan (Enköping alltså).
Jag var tidigt ute och han med att trycka en "vurre" på torget innan. Bara att i lugn och ro kunna stå och äta en grillad med bröd, utan att någon liten vill smaka hela tiden, är ju värt hur mycket som helst.
Sen till salongen.... En och en halv timmes behandling av ansiktet. Det rengjordes, peelades, ångades, tröcks pormaskar, masserades mm. Det var helt enkelt ren och skär njutning. Eller... nu överdrev jag något faktiskt, trycka pormaskar var INTE njutningsfullt, men det är en annan historia.

Inte nog med detta, jag hade fler presentkort att "bränna av". Ett gällde på en exlusiv underklädesbutik. Så jag styrde benen vidare dit och väl där så provades några bh:ar innan jag hittade den som satt bäst och som också var snygg. En svart spetsbh som satt som gjuten.

Nästa och sista presentkortet skulle spenderas på en av smyckesaffärerna. Det ligger även en urmakare i samma lokaler så jag skulle kunnat köpa en klocka, men hittade två (!) par söta silverörhängen. Dom fick det bli.

Efter ansiktsbehandling, ny bh och nya örhängen så kände jag mig som en riktigt "hot mama".
Nöjd, glad och avslappnad så åkte jag hem till mina föräldrar. Där hade Oskar precis somnat så jag och mamma fikade lite och hjälptes även åt att slå in några paket. Dom skulle nämligen på kalas på kvällen. Lagom när vi var färdiga med det hade Oskar vaknat. Lite mellis i sonen och sen bar det av hem till Bålsta igen.

För att dagen skulle bli så bra som det bara går så står maken och dammsuger när Oskar och jag kommer hem.
Låter inte detta som en perfekt dag, så säg???
Vill ju inte att ni andra ska bli fööör avundsjuka så jag struntar i att nämna att vi också en jättegod middag kvällen ;-)

3 kommentarer:

Theannapanna sa...

VILKEN PERFEKT DAG!!!!!!!!!!!!
Den var du väl värd!
Kram på er!

Anonym sa...

BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ på dej!
//Ewa

Anna-Lena sa...

OJ, vilken dag. det va inte illa.... vilken JÄTTE fin tavla oskar har fått.