måndag 20 oktober 2008

En uppdatering

Det har faktiskt hänt en hel del senaste 1,5 veckan som jag inte berättat så mycket om.
Vet inte vart jag ska börja....
Ok, ni som läst dom senaste inläggen vet ju att jag drabbades av en helvetisk UVI som gjort att jag besökt akuten 2 ggr och nu äter jag stark antibiotika för att bli kvitt infektionen.
Men, det har hänt en massa kul saker samtidigt.

Det började med Hem & villa mässan förra fredagen. Den vill jag aldrig missa. Bilderna i det tidigare inlägget därifrån talar för sig själva tycker jag. Det fanns sååå mycket fint och jag fick sååå mycket inspiration.

Förra lördagen åkte vi till Uppsala och där träffade vi Uffes syskon med respektive. Vi hade alla bokat biljetter till "Turné 2008" (ståupp-show med Björn Gustafsson, Måns Möller, Soran Ismail och Özz Nûjen). Oskars farmor och farfar var barnvakt till Oskar och hans kusin Emil.
Vi hade en super-trevlig kväll. Showen var jättebra, vi skrattade så vi grät, fick ont i magen och kiknade. Efter showen hade vi bokat bord på en restaurang där vi åt en otrrrroligt god middag. Det blev både en och två och tre rätter...och kaffe osså drinken innan middagen och sen en drink efter middagen.
Summa summarum: Vi hade en kanon-kväll!

I fredags var det dags för ytterligare en show. Jag och min bästaste kompis Anna var på "Ladies Night", även det i Uppsala. Två småbarnsmammor utan barn och äkta män skulle tillsammans med ca 2000 andra kvinnor titta på Martin Stenmark, Peter Stormare och Henrik Hjelt.
Hade det inte varit för att både jag och Anna dagarna innan varit däckade av uvi respektive förkylning, så hade vi säkert haft en riktigt sen kväll/natt. Men nu kom vi hem i hyfsad tid. Vi käkade middag innan på samma restaurang som jag käkat på lördagen innan. Tyvärr var servicen inte lika snabb denna gången så vi fick skippa efterätten för att hinna i tid till showen.
Men, summa summarum: En jättekul kväll!

I lördags firade vi min svärfar som fyllt 60. Hela tjocka släkten var där och vi bjöds på god mat och dryck. Svärfar fick en massa presenter och sååå många fina blommor. Jag hoppas att jag kommer ha en lika kul fest när jag fyller 60.
Vi (= barnen med respektive) hade gjort ett album fullt med bilder. Från att han var 6 månader tills nu, 60 år. Det blev jättebra och jag tror att han tyckte mycket om det. Det verkade så. Dessutom fick han en slottsweekend på Rånäs slott från oss.

Lite annat har hänt också, men nu orkar jag inte skriva mer så det får räcka så här så länge. Natti, natti.

1 kommentar:

Anna-Lena sa...

Så kul med massa skoj saker. Kul idé med fotoalbumet, måste ha vert jätte kul för honom att titta i.