måndag 17 november 2008

38....nej, 39....nej,38,5...nej, 39,6.....

Feber, feber, feber..... Oskar har haft feber i 5 (!) dagar nu. Läkaren som vi var till idag sa att det var ett "virus".... No shit!
Det såg bra ut i öronen och Oskar verkade inte ha ont någon annanstans heller så all feber, som går upp och ner hela tiden, beror troligen på ett virus.
Det är väl bara att härda ut helt enkelt.
Oskar brukar, i friskt tillstånd, vara världens goaste och gladaste men nu är han raka motsatsen. Den stund han inte gnällt idag var när vi på förmiddagen trotsade "viruset" och gav oss ut på promenad. Resten av dagen har det varit gnäll, gnäll.... GNÄLL!!! ORKA!!!

Har hört att flera av Oskars kompisar också har fått feber. Troligen har samma "virus" smittat dom allihop. Damn!

Är inte på mitt bästa humör nu när stora-gnällar-dagen går mot sitt slut, men samtidigt så gör sånt här att jag, istället för att bli trött, får en jävlar anamma och jag gör dubbelt så mycket mer än i vanliga fall. Har just nu ett stooort behov av att börja julpyssla och baka lussekatter och pepparkakor och julgodis. Ska nog börja med lussekatterna och pepparkakorna någon dag denna vecka. Vore mumsigt att ha till 1:a advent.
Ska genast gå och skriva inköpslista.... Go kväll!

3 kommentarer:

Theannapanna sa...

Blir samma för mig, har en lista med att göra, en shoppinglista o en hög med saker som skall sys, gardiner mm... så fort jag bara får ork, tid o möjlighet o feber o GNÄLL är över :-)

Krya på plutten!
Kram kram

Jenny sa...

Oskar kanske har samma "skit" som jag? Verkar som om jättemånga just nu får influensaliknande förkylning...sen så får väl barn lättare feber än gamlingar som en själv också. Jag hade nog bara det de första två nätterna.

Pinglan sa...

Tjena kexet! Behöver du hjälp att provsmaka så kommer vi gärna över... med åtminstone ett virusbarn. *suck*
Hoppas att han piggar på sig snart, gnällspliken.
KRAM!