tisdag 27 januari 2009

Mobilt

Sitter och surfar med nytt mobilt bredband. Vilket jäkla skämt....! Detta kom med posten idag och är det 2:a vi testar. Det första var det för dålig täckning på. Det verkar vara lika med detta.
Påpekade till 1:a leverantören att vi har dålig täckning där vi bor (skog runt omkring). Säljaren trodde inte att det skulle vara något problem. Det var det.
Samma sak påpekade jag denna gång, men denna 2:a leverantör sa att dom har ytterligare ett nät som har bättre täckning än leverantör nr 1. Verkar inte vara någon större skillnad. Skit också!
Det är bara att inse. Vi bor i skogen = vi ska ha rejäla kablar nedgrävda i jorden... eller nåt sånt.
Får se om jag har tillräckligt med täckning för att publicera inlägget.....

5 kommentarer:

Jenny sa...

Haha teknikens under. Ett tips: innan man beställer mobilt bredband så ska man alltid kolla på företagets täckningskarta över Sverige. Är det inte full täckning: skit i det, oavsätt om säljaren säger att det "nog inte ska vara några problem". De vill ju bara sälja...i would know.

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Samma problem har vi haft men här funkar telia för oss..äntligen..de har satt upp en mast i byn.
Kram Lotta

Theannapanna sa...

http://annamedmera.blogspot.com/2009/02/utmanad.html

En utmaning...
Kramen

Fotograf Martin Wallgren sa...

Hej! Det låter inte kul med täckningsproblemen, känner igen det där... arbetar mycket med radionät och trådlösa förbindelser. ;-) Trött man blir på det där typiska säljsnacket "men vi var bättre täckning än våra konkurrenter!" Nähä, överallt? Ja det är sorgligt. Hoppas det ordnar sig så du får några fler pluppar på staplarna. Hursomhelst, ville bara tacka för kommentaren till min vinnarbild genom frugans blogg (Hem och Lycka)! Ha det bra! /Martin

Cissi sa...

Hej hej!
Har ni testat mobilt bredband genom Ice.net? Det funkar bra ute i skärgården iallafall.
Ha det så bra så ses vi den 28:e!
Kram