söndag 11 januari 2009

Plundring, kakling och bad.

Söndag.
Vi sov länge idag. Var på 1-årskalas igår och några av oss "kalasade" fram till småtimmarna. Mycket skoj var det.
Jag bestämde att Oskar och jag skulle ha julgransplundring idag. Uffe ville vara med han också. Mest för att han tyckte att båda föräldrarna behövdes till att hålla koll på Oskars framfart bland barr och julgranspynt.
Detta är också ett sätt att ta ner julgransbelysningen på :-)


Här är granen strippad på både pynt och grenar.


Sen började Uffe lägga klinkers i bastun. Såklart att Oskar ville vara med då också.

En bit på väg:

Efter allt detta så var det dags för Uffe att åka iväg på sin vanliga söndags-motions-pass, innebandyn. Oskar och jag hängde på för att träffa Anna och Daniel där och passa på att bada tillsammans medan papporna "innebandydade sig".

Det var kul att bada tyckte Oskar, ända tills vi gjorde en paus för att byta badbyxor (en liten olycka händer så lätt...). När jag skulle duscha av Oskars "behind" så halkar han och det blir platt fall på klinkersgolvet i duschen.

För tredje gången på en vecka slår han i munnen. Stackars, stackars liten.... Även om det började blöda lite från tandköttet så verkade det inte som att den blev någon större skada. Gråten gick ganska snabbt över och han verkar inte ha ont. Tack å lov!

Sen bar det av hemmåt och i med middag, lite lek efter den, sen välling, bortsa tänderna och natti natti. Nu sover han gott.

Det var en liten rapport från dagen. Hoppas ni andra haft en bra dag också.

Btw, Oskar kissade på pottan för 2:a gången idag (ifall att någon skulle vara intresserad av att veta :-))

Inga kommentarer: