lördag 24 april 2010

Dags att skriva något...

Det var länge sen jag skrev något nu.
Toaletten är fortfarande inte klar och hos oss ser ständigt ut som en bombnedslag just nu.
Det beror på några olika saker. Dels för att maken jobbar mycket. Han är ju egenföretagare (som jag säkert nämt här tidigare) och då jobbar man mycket. Det är bara att gilla läget för mig även om jag, helt ärligt, är skitless på det med jämna mellanrum.
Den andra orsaken är att jag är så sjukt trött på kvällarna. Efter vi ätit middag så däckar jag i soffan, varje kväll, och det är inte helt ovanligt att jag även somnar ganska snart där efter.
Och det beror inte på att jag jobbar för mycket eller har vitaminbrist eller inte sover på nätterna... nej, det är för att i min mage växer nu ett litet syskon till Oskar.
I början av november kommer en liten syster eller bror in i detta hem.
Det känns låååångt dit.
Jag har inte riktigt kunna njuta av graviditeten än. Illamående och trötthet har fortfarande ett järngrepp om mig men jag hoppas att det inte är långt kvar tills dom båda försvinner, eller i alla fall blir lindrigare.

Nu ska jag ta mig ett litet kvälls-snacks i någon form. För hungrig är jag också hela tiden. För när jag äter så får jag inte i mig så mycket så då blir jag snart hungrig igen och dessutom håller ätandet illamåendet borta.

Kram Sofia

5 kommentarer:

4:a i familjen sa...

Åh vad roligt tjejen! Spännande att se vad det blir. Hoppas att illamåendet och tröttheten släpper snart.
Hälsa maken så mycket och gratulera. Kram från oss 4:a

SofiaSK sa...

Grattis grattis!
Ja, jag saknar dig här.
Hoppas du mår bättre snart så vi får läsa om dina projekt.
kram ♥

Linda sa...

Hoppas illamåendet och tröttheten försvinner men bebisen får allt lov att stanna kvar där inne ett tag till. Lite väl tidigt att komma ut nu :-)

Eikkala sa...

Grattis raring, lite salta kex att knappra på lindrar *ler*

Bubbelbarn sa...

Lycka till med toalett renoveringen!