måndag 16 januari 2012

Klagan

Känner hur jag vill klaga en smula....
Det känns som att jag inte varit helt frisk sen mitten på december. Eller vaddå.... jag HAR inte varit frisk sedan mitten på december.
Som jag skrev i ett tidigare inlägg så åkte jag in på sjukhus en veckan innan jul pga gallstensanfall. Inte förrän på annandagen fick jag åka hem och sen har olika krämpor bara avlöst varandra....

Och idag kom nästa... Ni vet, en sån där typisk kvinnlig åkomma som gör att man behöver besöka toaletten var 5:e minut utan att det händer så mycket när man väl sitter där.
Svider gör det också.
Det var ju en jä**a tur att jag hade tranbärsjuice hemma.

Fick tack och lov en tid hos doktorn på em idag. Enda nackdelen är att dom kräver att man inte gått på toaletten på 4 timmar innan man lämnar urinprov. Det är ju inte plättlätt att hålla sig i 4 timmar när man vill gå var 5:e minut.

Anyhow.... Blir det ny antibiotikakur? Som sen gör att jag blir mer mottaglig för baciller och sen får en ny förkylning? Som gör att min påbörjade träning får stryka på foten ytterligare nån vecka?
Jag är inne i en ond cirkel just nu och jag vet fasen inte hur jag ska komma ur den. Hjälp!

2 kommentarer:

Madde sa...

Åh vad trist det låter, men visst är det så att man kommer in i en ond cirkel ibland. Vi hade en när Bianca skolades in på dagis..i 5 veckor höll vi på i olika omgångar med magsjuka, jag höll på bli galen och min chef med för den delen.
Hoppas att det vänder snart.

Stor kram!

Madde

Hafen75 sa...

:-(

Krya Krya...