torsdag 6 mars 2008

4 månader

Idag blir Oskar fyra månader.
Oskar och jag har hälsat på Anna och Daniel idag. Jag hade bakat muffins som vi tog med och Mattias hade varit så snäll och gjort lunch till oss. Lax med ris och sås, mums!
Det är så kul att kunna umgås nu när vi båda är föräldralediga.

Igår blev det ett besök på öppna förskolan. Kom dit lagom till sångstunden. Oskar tog ton genom att lägga av världens rap precis när vi skulle börja sjunga :-)
Vi träffade Emma och Alva där och flera ur vår föräldragrupp.
Vi skulle ha träff med föräldragruppen efter att öppna förskolan stängt. Då pratade vi smakportioner. Jag ser verkligen fram emot när vi ska börja ge Oskar smakportioner. Har tänkt vänta en vecka ungefär innan vi sätter igång ( om han inte verkar behöva det tidigare, då börjar vi tidigare). Måste komma ihåg att dokumentera första gången han får testa.

Imorrn bär det av till Sollentuna mässan för att gå på trädgårdsmässa. Åker dit tillsammans med min mamma. Ska bli skoj.

Nu ska jag sätta fart med dop-inbjudningarna igen. Hade hoppats att dom redan skulle gått iväg, men allt tar ju av någon anledning mycket längre tid än vad man tror. Får väl skylla mig själv när jag ska göra allt själv också, men det är ju så kul att pyssla.

Nej, det var allt.... till papper och sax...

1 kommentar:

Theannapanna sa...

Åh... stort Grattis till stora killen!! Vad snorkig jag känner mig som inte grattade när ni var här :-)