måndag 3 mars 2008

Babymassage, sista gången.

Sista gången på babymassagen idag. Även idag kunde jag massera Oskar och han var glad och nöjd hela tiden. Efteråt somnade han en liten stund. Då hann jag med att fika också. Ibland så klaffar det må jag säga.

Åker i vår nya fina bil nu. Hämtade den i lördags. Den har den där typiska "ny-bil-lukten". Luktar väl inte så gott egentligen, men tidigare har man bara kännt den lukten när man provsuttit bilar på bilfirmor och drömt sig bort. Men nu så står en sprillans ny bil på vår uppfart. Me like!

Vad hände i helgen då? Jo, i lördags kväll var vi hos Anna, Mattias och Daniel. Åt god mat som Mattias lagat och kollade på melodifestivalen. Det bästa med melodifestivalen i år är Björn Gustafsson som står för en del av pausunderhållningen. Han är bara sååå bra. Skulle hellre se en och en halv timme med bara honom, för låtarna och artisterna är väl inte så mycket att se egentligen. Vi har faktiskt försökt hitta andra program att titta på istället, men ingen av dom andra kanalerna verkar vilja konkurrera med melodifestivalen, så man blir ju "tvungen" att titta på den (nu kanske jag tog i lite, men det är nästan så det känns).

Nåja, nog om tv:s utbud. Igår hände inte så mycket. Vi var ganska slöa och tog det lungt. Det var ju trots allt söndag. Kollade på vasaloppet till och från.

Har nyss skrivit ut inbjudningarna till dopet. Ska försöka få dom färdiga ikväll eller imorgon.

That´s all folks!

Inga kommentarer: