tisdag 26 augusti 2008

Mammor e vi allihopa

Jag har turen att vara mammaledig samtidigt som flera grannar och vänner. Bara i området där vi bor är vi nu 5 st som är lediga samtidigt. Dessutom har jag en av mina bästa vänner bara några km bort som också är mammaledig. Det är ju helt fantastiskt när man tänker efter. Det finns alltid någon som vill ta en promenad eller en fika eller kanske åka till öppna förskolan. Dessutom har man alltid någon att prata "mamma-bekymmer" med eller fråga om något eller bara skvallra lite och prata lite skit med en stund.
Senast igår tog 4 av oss grannar en promenad tillsammans med våra barn och avslutade promenaden med en stund i lekparken. En fördel till när man är flera är ju att man kan hjälpas åt med barnen. När min Oskar sov i vagnen när vi var i lekparken så kunde jag leka lite med några av dom andra barnen. Eller bara det att man är flera ögon som kan hålla koll på alla barnen.
Jag är verkligen glad över att jag har alla dessa mammor i min närhet.

1 kommentar:

Theannapanna sa...

Mmmm... det sägs att Bålsta (Håbo) är den kommunen det föds mest barn i i landet... måste stämma, bara bland de få man känner o har runt sig har ju 07/08 varit babyboom helt igenom :-)

Kram kram