torsdag 7 augusti 2008

Semesterbilder


Kartläsaren.
"Mamma, jag hittar inte Överum på kartan...."Till slut hittade vi vandrarhemmet i Överum. Jättemysigt vandrarhem. Utanför vårt rum kunde man slå sig ner mellan hägg och syrén.
Nästan alla rum på Överums vandrarhem hade öppna spisar på rummen. Det skulle tydligen gå att elda i dom också, men vi struntade i det. Vi hade det ganska varmt ändå.


Vilken tur att vissa rastplatser hade lekplats. Gunga som är så roligt.


Andra övernattningen blev i Ronneby. På Hotell Villa Vesta. Där har vi övernattat en gång tidigare så det var ett kärt återseende. Dom hade renoverat en del sen sist. Vi fick ett stort dubbelrum och kunde sova under magnoliablommor. Underbart!

Kvällsmat i Ronneby.
I pannan syns blåmärke och bula efter en incident på vandrarhemmet i Överum. Dom har elaka dörrposter i Överum.


Tredje natten tillbringades på stadshotellet i Laholm. Har ingen bild därifrån, men här är en bild från stugan vi bodde i natten där efter. På Ullareds camping. Där gillar dom furu-stilen.

Vi tog en promenad runt campingen på kvällen. Oskar är inte så förtjust i sin turban trots att han själv fixat till den så fint.


Oskar var lite avundsjuk på att mamma och pappa fick köra varsin bil hela tiden. Vilken tur då att det fanns en bil han kunde köra i Ullared.
Vi tog inga bilder under hemresan, men det var nog lika bra för annars hade kameran fått vattenskada och ni hade fått se bilder på oss där vi liknar dränkta katter. Och det vill ni väl inte? :-)
1 kommentar:

Emma sa...

Hej Sofia! Vilka fina bilder! Åh, Oskar är sååå söt!!! Kram från Emma